Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Deventer

Restaurant Jackies Deventer

Wereldlichtjesdag in Deventer

Door Muziekkoepel Nering Bögel
Datum zondag, 10 december 2017
Tijd Van 18:30 tot 19:15
Adres Worpplantsoen
Plaats 7419AD Deventer
Ieder jaar wordt wereldwijd op de tweede zondag van december WERELDLICHTJESDAG georganiseerd. In Deventer wordt dat dit jaar georganiseerd door Uitvaartzorg Deventer i.s.m. Rouwsteun, in de sfeervolle muziekkoepel Nering Bögel in het Worpplantsoen. 

Op deze dag steken, over de hele wereld, mensen om 19.00 uur kaarsjes aan ter nagedachtenis aan alle kinderen die, op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden. Zo wordt de wereld letterlijk even wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben. Daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet. Als ouders van een overleden kind bent u van harte uitgenodigd. Ook broertjes, zusjes, grootouders en andere familieleden zijn van harte welkom.

Tijdens deze bijeenkomst zullen er mensen zijn die een volwassen kind herdenken, of juist een kindje dat overleed vóór of na de geboorte. Er zijn mensen die een kind verloren hebben door ziekte of door een ongeval. Het verlies is soms nog vers terwijl het voor anderen misschien al 30 jaar of nog langer geleden is.

De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde en verbinden mensen die elkaar verder niet kennen.

Programma Zondag 10 december 2017
18.30 uur: Inloop
18.45 uur: Begin ceremonie
19.00 uur: Aansteken kaarsjes
19.15 uur: Einde ceremonie, tijd om elkaar te ontmoeten.

Er is koffie, thee en warme chocolademelk.    
Aanmelden is niet nodig. 
Meer informatie via: stella@uitvaartzorgdeventer.nl     
www.uitvaartzorgdeventer.nl

Deel dit bericht

of kopieer deze url: