Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Deventer

Restaurant Jackies Deventer

Ouds & Nieuws Show 2017

Door Leven in Deventer
Datum vrijdag, 8 december 2017
Tijd Van 20:30 tot 23:00
Adres Deventer Schouwburg
Plaats Deventer
Er is te veel nieuws. Alleen al up to date blijven, is een voltijdbaan geworden. Een verdrietige, uitputtende voltijdbaan. Orde van de Dag voelt met je mee en bouwt een vuurtoren voor iedereen die verdwaald is in het nieuwslandschap: de ‘Ouds & Nieuws Show 2017’. Op vrijdag 8 december te zien in de Deventer Schouwburg.   

Het nieuws beweegt snel. Het ene moment pronkt het bovenaan je tijdlijn, het volgende moment wordt er vis in verpakt, en weer het volgende moment blijkt die vis een plantaardig product van de Vegetarische Slager.   De leden van theatercomplot Orde van de Dag zetten de tijd stil en werpen een blik terug op een krankzinnig jaar. Met een waanzinnige nieuwsreconstructie - tot de nok gevuld met scènes, powerpointpresentaties, gedichten, gedachten en liedjes – verhelderen zij het Deventer publiek.

Ze vertellen je hoe alles in elkaar steekt, van Rutte 3 tot Weinstein, van Catalaanse onafhankelijkheid tot genderneutrale toiletten, en van La La Land tot panda’s.   
Kortom: alles wat in 2017 gebeurde voor je op een rijtje. Zodat jij met een  opgeruimd hoofd 2018 in kan. En die hele nachtmerrie weer opnieuw kan beginnen!   

Te zien: Vrijdag 8 december, 20.30 uur, Deventer Schouwburg 

Deel dit bericht

of kopieer deze url: