Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Deventer

Sam&ko

Goede voornemens met GroenLinks

Door GroenLinks
Datum maandag, 15 januari 2018
Tijd Van 20:00 tot 22:00
Adres Brink 21
Plaats Deventer
Maandagavond 15 januari is Corinne Ellemeet, woordvoerder cultuur in de Tweede Kamer voor GroenLinks te gast bij De Hip in Deventer om te praten over politieke plannen op het gebied van Kunst en Cultuur.

Tweede Kamerlid Corinne Ellemeet wil investeren in cultuur: “Een mooie film, muziek of een voorstelling laat ons de schoonheid en kwetsbaarheid van het leven ervaren en verbindt mensen. Daarom moet ze voor iedereen toegankelijk zijn.” 
Zij gaat met kandidaat raadslid Koen Boswinkel en met het publiek in gesprek over de plannen die GroenLinks heeft voor Kunst en Cultuur in de gemeente Deventer.

Heb jij een goed idee om Deventer nog toffer te maken? Of heb jij een mening over het Grote Kerkhof of de Viking? Kom het vertellen! GroenLinks Deventer nodigt iedereen van harte uit om met een drankje in de hand in gesprek te gaan. 

De hele avond zal in goede banen worden geleid door Garrelt Verhoeven, directeur Deventer Verhaal. En een avondje in de kroeg is natuurlijk niet geslaagd zonder live-muziek en daar komt De Reisgenoot voor zorgen. De avond vindt plaats op maandag 15 januari 2018 van 20.00 – 22.00 uur in De Hip, Brink 21 in Deventer.

Kijk voor meer informatie op: www.facebook.com/GroenLinksDeventer

Deel dit bericht

of kopieer deze url: