Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Deventer

DelicaTessa

Go Ahead Eagles Soccer Camp bij Sportclub Deventer

16 jun.
Door: Sportclub Deventer
In de zomervakantie wordt een Go Ahead Eagles Soccer Camp bij Sportclub Deventer georganiseerd. Op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 augustus kunnen leden van Sportclub Deventer, vriendjes en vriendinnetjes en andere voetballiefhebbers in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar drie dagen trainen onder professionele begeleiding van opgeleide en gecertificeerde trainers.

Programma
Tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps gaan voetbal,- en spelplezier hand in hand. Alle deelnemers worden ingedeeld op leeftijd en niveau (hiernaast is het altijd mogelijk om bij vriendjes/vriendinnetjes ingedeeld te worden). Het vernieuwde programma van de Go Ahead Eagles Soccer Camps zorgen ervoor dat kinderen in de leeftijdscategorie 6-10 jaar en 11-15 jaar een gevarieerd en uitdagend programma krijgen aangeboden. Het programma is dagelijks van 10.00 uur t/m 16.00 uur.

Doen de kinderen nog meer dan alleen voetballen deze dagen?
Naast het voetbalprogramma zijn er verschillende animatie-activiteiten voor de deelnemers. Zo komen er twee eerste elftalspelers langs waar de jonge deelnemers al hun vragen aan kunnen stellen. Bij de oudste groepen geven de spelers juist voetbaltips en scoren alle deelnemers uiteraard een mooie foto en handtekening. Ook is een vernieuwde Go Ahead Eagles Quiz voor de jeugd niet weg te denken uit het programma.

Wat krijg je allemaal bij het Go Ahead Eagles Soccer Camp?
Naast heel veel voetbalplezier, tips en (individuele)aandacht ontvangen alle deelnemers:– Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue (shirt, broek en kousen)– dagelijks een gezonde lunch, tussendoortjes en drinken– Go Ahead Eagles Soccer Camps-certificaat– kans op mooie Go Ahead Eagles prijzen– kans om gescout te worden
De kosten voor een driedaags Go Ahead Eagles Soccer Camp bedragen € 129,-

Kunnen deelnemers gescout worden voor de voetbalopleiding van Go Ahead Eagles?
Voetbalplezier in de zomervakantie, daar draaien de Go Ahead Eagles Soccer Camps om. Dit betekent alleen niet dat er met een schuin oog niet naar de voetbalkwaliteiten van de deelnemers wordt gekeken. Zo werden er tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps afgelopen jaar 7 deelnemers uitgenodigd om een keer bij de voetbalopleiding van Go Ahead Eagles mee te trainen, een unieke ervaring!

Aanmelden?
Uw zoon/dochter aanmelden voor het Go Ahead Eagles Soccer Camp bij Sportclub Deventer?
Ga dan naar www.ga-eagles.nl/soccercamps hier vind u tevens meer informatie.

Deel dit bericht

of kopieer deze url: