Login met google

Login met je eigen account

Wachtwoord vergeten?

Leven in Deventer

Restaurant Jackies Deventer

Lunchconcert Miroca Paris

12 jan.
Door: Deventer Schouwburg
Woensdag 31 januari geeft zanger en multi-instrumentalist Miroca Paris een gratis concert in de Deventer Schouwburg en het Burgerweeshuis in het kader van Deventer Internationaal.
 
De 37 jarige Paris speelde al op jonge leeftijd met grote artiesten. Na het overlijden van de Barefoot Diva Cesaria, is hij zich nu eindelijk op zijn eigen carrière aan het richten. Hij ontwikkelde zijn unieke stijl op gitaar, geïnspireerd door jaren als percussionist en drummer overal rond de wereld te hebben gespeeld, puttend uit de rijke cultuur van de Kaapverdische eilanden.

In zijn woonplaats Lissabon legde hij zijn warme en verrassende, drijvende en aanstekelijke, lang verwachte album D' Alma (ziel) vast, waarin hij Kaapverdiaanse muziek een stap verder neemt. Worldmusic.com schreef over het nieuwe album: “Miroca Paris is als zanger begenadigd met een lenige, kleurrijke stem en een heerlijke muzikale timing”.
 
Om 12.00 uur geeft Paris een lunchconcert in de Deventer Schouwburg. Om 21.00 uur treedt hij nogmaals op in het Burgerweeshuiscafé.
 
Voor meer informatie over Deventer Internationaal: www.deventer.nl/muziekserie
 
Woensdag 31 januari
Miroca Paris
12:00 Deventer Schouwburg
21:00 Burgerweeshuiscafé
Gratis entree

Deel dit bericht

of kopieer deze url: